BÜYÜKGÖZ ÖĞRETMENLERİNE GİTTİ

Güncel 24.11.2021 - 18:17, Güncelleme: 24.11.2021 - 22:20
 

BÜYÜKGÖZ ÖĞRETMENLERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Gebze İmam Hatip Lisesinde öğrencilik yaptığı yıllardaki öğretmenleri Niyaz Atıcı, Nihat Acar ve Sevim Demirci'yi evlerinde ziyaret etti.. Öğretmenleri öğrencilernin Gebze Belediye Başkanı seçilmesinden ve bu özel günlerinde kendilerini hatırlayıp ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olurke, Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Öğrenme de öğretmek de hayat boyu sürer. Tedrisatından geçtiğim kıymetli öğretmenlerim, Niyazi Hocam'a, Sevim Hocam'a ve Nihat Hocam'a emeklerinden dolayı şükranlarımı iletiyorum. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun." mesajı ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Gebze İmam Hatip Lisesinde öğrencilik yaptığı yıllardaki öğretmenleri Niyaz Atıcı, Nihat Acar ve Sevim Demirci'yi evlerinde ziyaret etti..

Öğretmenleri öğrencilernin Gebze Belediye Başkanı seçilmesinden ve bu özel günlerinde kendilerini hatırlayıp ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olurke, Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Öğrenme de öğretmek de hayat boyu sürer. Tedrisatından geçtiğim kıymetli öğretmenlerim, Niyazi Hocam'a, Sevim Hocam'a ve Nihat Hocam'a emeklerinden dolayı şükranlarımı iletiyorum. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun." mesajı ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.