BÜYÜKAKIN ÇİFTİ SÜMEYYE ERDOĞAN BAYRAKTAR'I AĞIRLADI

Siyaset 13.10.2021 - 22:22, Güncelleme: 13.10.2021 - 22:22
 

BÜYÜKAKIN ÇİFTİ SÜMEYYE ERDOĞAN BAYRAKTAR'I AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın kızı Sümmeye Erdoğan Bayraktar bugün Kocaeli’de geldi. Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) Gençlik Buluşmaları etkinliğine konuşmacı olarak katılan Sümeyye Erdoğan Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kültür Merkezinde öğrencilere konuşma yaptı. Sümmeye Erdoğan Bayraktar, Kocaeli Üniversitesindeki etkinliğin ardından Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ni (ŞÖNİM) ziyaret etti. Eski Valilik konağının bulunduğu binada hizmet veren ŞÖNİM’de Erdoğan’ı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu karşıladı. Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ı Kocaeli'de eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın ve Vali Seddar Yavuz ile birlikte karşılayan ve Antik Kapı'da misafir eden Büyükşehir Beloediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise sosyal medya paylaşımında "Kadına ve aileye dair nice kıymetli işe imza atan KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve heyetini Kocaelimiz'de ağırladık. KO-MEK kursiyelerimizin el emeği göz nuru eserini takdim ettik." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın kızı Sümmeye Erdoğan Bayraktar bugün Kocaeli’de geldi. Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) Gençlik Buluşmaları etkinliğine konuşmacı olarak katılan Sümeyye Erdoğan Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Kültür Merkezinde öğrencilere konuşma yaptı.

Sümmeye Erdoğan Bayraktar, Kocaeli Üniversitesindeki etkinliğin ardından Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ni (ŞÖNİM) ziyaret etti. Eski Valilik konağının bulunduğu binada hizmet veren ŞÖNİM’de Erdoğan’ı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu karşıladı.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ı Kocaeli'de eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın ve Vali Seddar Yavuz ile birlikte karşılayan ve Antik Kapı'da misafir eden Büyükşehir Beloediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise sosyal medya paylaşımında "Kadına ve aileye dair nice kıymetli işe imza atan KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve heyetini Kocaelimiz'de ağırladık. KO-MEK kursiyelerimizin el emeği göz nuru eserini takdim ettik." ifadelerine yer verdi..
Bir bir veya daha fazla kişi ve iç mekan görseli olabilir
Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.