BU İKİLİDEN HANGİSİ GEBZE MİLLETVEKİLİ OLABİLECEK?

Siyaset 04.10.2021 - 17:42, Güncelleme: 04.10.2021 - 17:55
 

BU İKİLİDEN HANGİSİ GEBZE MİLLETVEKİLİ OLABİLECEK?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Gebze Bölgesi millet vekili adaylığı için ismi geçenlerden Ak Partili Gebze Belediye Meclis üyeleri Hasan Soba ve Yaşar Çakmak bugün bir vesile ile bir arada oldular.. KBB Başkan vekili  Yaşar Çakmak o vesileyi sosyal medyadan "Gebze Belediyesi Meclis Üyemiz Hasan Soba kardeşim, KBB İmar Komisyonu çalışmaları sonrası bize de uğradı. Kahvelerimizi yudumlarken 'sağlık' üzerine keyifli bir sohbet yaptık. Nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu.. Öte yandan siyaset kulisleri 2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili adaylığı için hangisinin daha çok şanslı olduğunu merak etti. Zira yine kulislerde Yaşar Çakmak'a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'dan, Hasan Soba'ya ise Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'den milletvekili adaylığı desteği geleceği konuluşuyor.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Gebze Bölgesi millet vekili adaylığı için ismi geçenlerden Ak Partili Gebze Belediye Meclis üyeleri Hasan Soba ve Yaşar Çakmak bugün bir vesile ile bir arada oldular..

KBB Başkan vekili  Yaşar Çakmak o vesileyi sosyal medyadan "Gebze Belediyesi Meclis Üyemiz Hasan Soba kardeşim, KBB İmar Komisyonu çalışmaları sonrası bize de uğradı. Kahvelerimizi yudumlarken 'sağlık' üzerine keyifli bir sohbet yaptık. Nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Öte yandan siyaset kulisleri 2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Gebze Bölgesi milletvekili adaylığı için hangisinin daha çok şanslı olduğunu merak etti. Zira yine kulislerde Yaşar Çakmak'a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'dan, Hasan Soba'ya ise Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'den milletvekili adaylığı desteği geleceği konuluşuyor.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.