BioNTech’in kurucuları Prof. Şahin ve Dr. Türeci'ye büyük ödül

Sağlık 23.10.2021 - 06:01, Güncelleme: 23.10.2021 - 06:01
 

BioNTech’in kurucuları Prof. Şahin ve Dr. Türeci'ye büyük ödül

kocaelihaberi
BioNTech’in kurucuları Prof. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci, geliştirdikleri Kovid-19 aşısı nedeniyle İspanya’nın en prestijli ödülü olan Asturias Prensesi Ödülleri’ne layık görüldü. Türeci, Türkiye’de geliştirilen yerli Turkovac aşısı için “Onay alan tüm aşılar gibi salgının aşılmasında insanlığa yardımcı olacaktır” diye konuştu. BioNTech’in kurucuları Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci dünyanın dört bir yanında ödüller kazanmaya devam ediyor. Şahin ve Türeci İspanya’nın en prestijli ödülü olan Asturias Prensesi Ödülleri’ne layık görüldü. Teknik ve bilimsel dalda ödüle layık görülen Şahin “İmkansızın imkansızını gerçekleştirdik” dedi. Türeci de Türkiye’de geliştirilen Turkovac aşısı için “Onay alan tüm aşılar gibi salgının aşılmasında insanlığa yardımcı olacaktır” diye konuştu.
kocaelihaberi

BioNTech’in kurucuları Prof. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci, geliştirdikleri Kovid-19 aşısı nedeniyle İspanya’nın en prestijli ödülü olan Asturias Prensesi Ödülleri’ne layık görüldü.

Türeci, Türkiye’de geliştirilen yerli Turkovac aşısı için “Onay alan tüm aşılar gibi salgının aşılmasında insanlığa yardımcı olacaktır” diye konuştu.

BioNTech’in kurucuları Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci dünyanın dört bir yanında ödüller kazanmaya devam ediyor. Şahin ve Türeci İspanya’nın en prestijli ödülü olan Asturias Prensesi Ödülleri’ne layık görüldü.

Teknik ve bilimsel dalda ödüle layık görülen Şahin “İmkansızın imkansızını gerçekleştirdik” dedi. Türeci de Türkiye’de geliştirilen Turkovac aşısı için “Onay alan tüm aşılar gibi salgının aşılmasında insanlığa yardımcı olacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.