BAŞKAN VEKİLİ RESUL TAT GEBZESPOR'UN ŞAMPİYONLUK ŞANSINI DEĞERLENDİRDİ

Spor 04.11.2021 - 09:30, Güncelleme: 04.11.2021 - 11:42
 

BAŞKAN VEKİLİ RESUL TAT GEBZESPOR'UN ŞAMPİYONLUK ŞANSINI DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Bu sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Gebzespor, yeni sezona İstanbul Alemdağspor deplasmanında kazandığı 3 puan ile başlarken bu sonuç Gebzespor taraftarlarında şampiyonluk ümidi oluşturdu.. Gebzespor'da Kulüp başkanı Recep Avcı'dan sonra gelen ikinci isim olarak bilinen Gebzespor Başkan vekili Av. Resul Tat'a Gebzespor'un bu sene şampiyonluk şansını sorduğumuzda "o iş öyle dışardan göründüğü gibi kolay değil" cevabını aldık.. Ve Resul Tat şöyle devam etti; "BAL liginde oynayan Gebzespor gibi 270 takım var ve bunların en az yüzde 80'i, 3. lige yükselme kararlığında. Her gurupta 12 takım var. Gebzespor gurubunda şampiyon olduktan sonra direk 3. lige yükselemiyor, diğer gurupların birincisi olan takımlar ile kendi aralarında maç yapıyorlar, bu maçların sonunda şampiyon olan takımlar 3. lige yükselebiliyor" "Gebzespor'un şansı veya sırlamada yeri ne olur bu sene" diye sorduğumuzda ise "Recep Avcı'nın başkanlığı altında yeni bir kulüp yönetimi oluşturduk. Önceliğimiz yönetim olarak da profesyonelleşmek. Bu biraz zaman alacak. Öte yandan kulüplerin şampiyonluk şansı iyi futbolcular ve tecrübeli teknik direktör ile doğru orantılıdır. Bu ikisi de kulübün maddi yapısıyla yani kasadaki parası veya oluşturduğu yıllık bütçesi ile ilgilidir. Gebzespor'a şu an Gebze Belediye Başkanımızdan maddi ve manevi anlamda destek geliyor, kendisine teşekkür ederiz. Öte taraftan Kulübümüzün,kombine kartlarından gold kart satın alarak ve stat reklamı vererek kulübümüze destekte bulunan iş insanlarımız var. Yeterli mi değil. gelirlerimizi daha da arttırmanın çarelerini arıyoruz. Sonuç olarak nihai hedefimiz geçmişte 2. lige kadar yükseldiği dönemlerde olduğu gibi Gebzespor'u her alanda profesyonelleştirmek hem de tekrar 3. lige çıkarmaktır" cevabını veriyor.. -Kulübün kombine kartlarından gold kart satın alarak kulübe destek vermenin bedeli ne kadar?  -Sezonluk kombine kart fiyatımız iki bin beş yüz TL -Bugüne kadar kaç gold kart sattınız? -Gebzespora bu yolla katkı sunmak isteyen 100 değerli iş insanımıza sattık, 70 gold kart daha satmayı planladık.. -Başarılar ve kolaylıklar dilerim, yolunuz açık, şampiyonluk sizin olsun.. -Çok teşekkür ediyorum Cengiz bey..   
KOCAELİ HABERİ

Bu sene Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Gebzespor, yeni sezona İstanbul Alemdağspor deplasmanında kazandığı 3 puan ile başlarken bu sonuç Gebzespor taraftarlarında şampiyonluk ümidi oluşturdu..

Gebzespor'da Kulüp başkanı Recep Avcı'dan sonra gelen ikinci isim olarak bilinen Gebzespor Başkan vekili Av. Resul Tat'a Gebzespor'un bu sene şampiyonluk şansını sorduğumuzda "o iş öyle dışardan göründüğü gibi kolay değil" cevabını aldık..

Ve Resul Tat şöyle devam etti;
"BAL liginde oynayan Gebzespor gibi 270 takım var ve bunların en az yüzde 80'i, 3. lige yükselme kararlığında. Her gurupta 12 takım var. Gebzespor gurubunda şampiyon olduktan sonra direk 3. lige yükselemiyor, diğer gurupların birincisi olan takımlar ile kendi aralarında maç yapıyorlar, bu maçların sonunda şampiyon olan takımlar 3. lige yükselebiliyor"

"Gebzespor'un şansı veya sırlamada yeri ne olur bu sene" diye sorduğumuzda ise "Recep Avcı'nın başkanlığı altında yeni bir kulüp yönetimi oluşturduk. Önceliğimiz yönetim olarak da profesyonelleşmek. Bu biraz zaman alacak. Öte yandan kulüplerin şampiyonluk şansı iyi futbolcular ve tecrübeli teknik direktör ile doğru orantılıdır. Bu ikisi de kulübün maddi yapısıyla yani kasadaki parası veya oluşturduğu yıllık bütçesi ile ilgilidir. Gebzespor'a şu an Gebze Belediye Başkanımızdan maddi ve manevi anlamda destek geliyor, kendisine teşekkür ederiz. Öte taraftan Kulübümüzün,kombine kartlarından gold kart satın alarak ve stat reklamı vererek kulübümüze destekte bulunan iş insanlarımız var. Yeterli mi değil. gelirlerimizi daha da arttırmanın çarelerini arıyoruz. Sonuç olarak nihai hedefimiz geçmişte 2. lige kadar yükseldiği dönemlerde olduğu gibi Gebzespor'u her alanda profesyonelleştirmek hem de tekrar 3. lige çıkarmaktır" cevabını veriyor..

-Kulübün kombine kartlarından gold kart satın alarak kulübe destek vermenin bedeli ne kadar? 
-Sezonluk kombine kart fiyatımız iki bin beş yüz TL
-Bugüne kadar kaç gold kart sattınız?
-Gebzespora bu yolla katkı sunmak isteyen 100 değerli iş insanımıza sattık, 70 gold kart daha satmayı planladık..
-Başarılar ve kolaylıklar dilerim, yolunuz açık, şampiyonluk sizin olsun..
-Çok teşekkür ediyorum Cengiz bey..
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.