BAŞKAN ŞAYİR'İN SPORA DESTEĞİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Spor 18.11.2021 - 11:55, Güncelleme: 18.11.2021 - 11:57
 

BAŞKAN ŞAYİR'İN SPORA DESTEĞİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, özellikle gençlerin sportif faaliyetlerini artırmaları için ilçe genelinde başlattığı spor seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonrası sözü alınarak, çalışmalarına başlanan; Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı yenilemesi ve Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi son hızla devam ediyor.  YENİ YÜZÜYLE SPORCULARLA BULUŞACAK  Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dilovası Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda başlatılan yenileme çalışmaları gece gündüz demeden devam ediyor. Saha zeminin ve tribünlerinin yenilenmesinin yanında yeni çevre düzenlemesi çalışmalarının ardından Şehit Nihat Karadaş stadı modern ve yeni yüzüyle binlerce Dilovalı gence hizmet verecek.   TAVŞANCIL YARI OLİMPİK HAVUZDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR  Diğer taraftan bu yıl içerisinde temeli atılan Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. 1200 m2 alan üzerine 315 m2 kapalı havuz yapılacak. 20 araç kapasiteli açık otoparkı ve sosyal alanları olacak Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da kısa sürede bitirilerek Dilovası halkının hizmetine açılacak. 
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, özellikle gençlerin sportif faaliyetlerini artırmaları için ilçe genelinde başlattığı spor seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonrası sözü alınarak, çalışmalarına başlanan; Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı yenilemesi ve Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi son hızla devam ediyor. 

YENİ YÜZÜYLE SPORCULARLA BULUŞACAK 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dilovası Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda başlatılan yenileme çalışmaları gece gündüz demeden devam ediyor. Saha zeminin ve tribünlerinin yenilenmesinin yanında yeni çevre düzenlemesi çalışmalarının ardından Şehit Nihat Karadaş stadı modern ve yeni yüzüyle binlerce Dilovalı gence hizmet verecek.  

TAVŞANCIL YARI OLİMPİK HAVUZDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR 

Diğer taraftan bu yıl içerisinde temeli atılan Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. 1200 m2 alan üzerine 315 m2 kapalı havuz yapılacak. 20 araç kapasiteli açık otoparkı ve sosyal alanları olacak Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da kısa sürede bitirilerek Dilovası halkının hizmetine açılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.