BAŞKAN ŞAYİR GEZ-GÖR İLE GEZDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Dünya 29.11.2021 - 06:38, Güncelleme: 29.11.2021 - 06:46
 

BAŞKAN ŞAYİR GEZ-GÖR İLE GEZDİRMEYE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediyenin yaşama geçirdiği "GEZ-GÖR" programı kapsamında, Dilovalı Kadınları, Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile birlikte İstanbul'a  gezmeye ve Ayasofya Camisini ziyaret etmeye gönderdi.. Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut bu gezmeyi sosyal medyadan "Bu hafta Orhangazi mahallesi. Gez-Gör projemiz kapsamında Mahalle Mahalle camii gezmelerimiz devam ediyor." ifadeleri ile paylaştı.. Başkan Şayir'de  sosyal medyadan "Gez- Gör projesi kapsamında Dilovalı kadınlar, Ayasofya Camii ve kültürel mekanları ziyaret ettiler. Kültür ile Yükselen Şehir Dilovası" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediyenin yaşama geçirdiği "GEZ-GÖR" programı kapsamında, Dilovalı Kadınları, Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile birlikte İstanbul'a  gezmeye ve Ayasofya Camisini ziyaret etmeye gönderdi..

Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut bu gezmeyi sosyal medyadan "Bu hafta Orhangazi mahallesi. Gez-Gör projemiz kapsamında Mahalle Mahalle camii gezmelerimiz devam ediyor." ifadeleri ile paylaştı..

Başkan Şayir'de  sosyal medyadan "Gez- Gör projesi kapsamında Dilovalı kadınlar, Ayasofya Camii ve kültürel mekanları ziyaret ettiler. Kültür ile Yükselen Şehir Dilovası" paylaşımında bulundu..

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.