BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN BAYRAM MESAJI

İlçeler 28.10.2021 - 14:07, Güncelleme: 28.10.2021 - 14:07
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN BAYRAM MESAJI

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletimizin, tarihindeki her aşamada olduğu gibi hür yaşama idealinden bir an olsun vazgeçmediğini, eşi görülmemiş bir mücadelenin sonunda  istikbali ve istiklali hakkında tek söz ve yetkinin yine kendisinde olacağına dair kararlılığını 98 yıl önce tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Çiftçi mesajında şunları söyledi; "29 Ekim 1923, yedi düvelin ayağımıza vurmak istediği pranganın sökülüp atıldığı, işgalci zorbaların vatan toprağından kovulduğu şanlı zaferin bir nişanesidir. Cumhuriyetimiz, asil bir direniş uğruna, yüce bir karaktere, tavizsiz bir hürriyet şuuruna sahip necip milletimizin en kıymetli ve en büyük eseridir. Büyük milletimiz, 29 Ekim 1923'te, şanlı mazisinin en önemli silkinişlerinden birini daha gerçekleştirmiş, bağımsızlığın bu milletin karakteri olduğunu bir kez daha tüm cihana haykırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Çayırova halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletimizin, tarihindeki her aşamada olduğu gibi hür yaşama idealinden bir an olsun vazgeçmediğini, eşi görülmemiş bir mücadelenin sonunda  istikbali ve istiklali hakkında tek söz ve yetkinin yine kendisinde olacağına dair kararlılığını 98 yıl önce tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Çiftçi mesajında şunları söyledi; "29 Ekim 1923, yedi düvelin ayağımıza vurmak istediği pranganın sökülüp atıldığı, işgalci zorbaların vatan toprağından kovulduğu şanlı zaferin bir nişanesidir.

Cumhuriyetimiz, asil bir direniş uğruna, yüce bir karaktere, tavizsiz bir hürriyet şuuruna sahip necip milletimizin en kıymetli ve en büyük eseridir.

Büyük milletimiz, 29 Ekim 1923'te, şanlı mazisinin en önemli silkinişlerinden birini daha gerçekleştirmiş, bağımsızlığın bu milletin karakteri olduğunu bir kez daha tüm cihana haykırmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Çayırova halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.