BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YI FENA SALLADI (video)

İlçeler 03.10.2021 - 06:56, Güncelleme: 03.10.2021 - 07:10
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YI FENA SALLADI (video)

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi "Doğu Anadolu Kültür Festivali"nde saz çalıp türkü söyledi.. Çayırova Belediyesi, Doğu Karadeniz Kültür Festivali’nden sonra şimdide Doğu Anadolu Kültür Festivali düzenledi. Belediye önündeki açık otoparkta 2 Ekim Cumartesi günü düzenlenen etkinlikte; Bayburt, Sivas, Erzurum, Kars ve Ağrı yörelerinin sevilen sesleri Taha İmre, Devran, Havva Nur, Cevdet Yılmaz ve Orhan Artan sahne aldı.. Gecenin finali ise genç sanatçı İlyas Yalçıntaş ile yapıldı. İncir, Gel Be Gökyüzüm, İçimdeki Duman gibi eserleriyle bilinen ünlü sanatçı Çayırova’lı hayranlarıyla buluştu..  BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YI FENA SALLADI Çayırovalıların festivale ilgisi ve sanatçıların müzik perfoırmanslarından dolayı çok mutlu olan Başkan Çiftçi "Festivalimizde bir türkü de benden" diye sahneye çıkarak sazı eline aldı ve "Gurbet elde bir hal geldi başıma, ağlma gözlerim mevlam kerimdir" tüğrksünü çalıp söyledi. Başkan Çiftçi'nin bu harketi ve türküsü Çayırobvalılaradn büyük bir beğeni ve alkış aldı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi "Doğu Anadolu Kültür Festivali"nde saz çalıp türkü söyledi..

Çayırova Belediyesi, Doğu Karadeniz Kültür Festivali’nden sonra şimdide Doğu Anadolu Kültür Festivali düzenledi. Belediye önündeki açık otoparkta 2 Ekim Cumartesi günü düzenlenen etkinlikte; Bayburt, Sivas, Erzurum, Kars ve Ağrı yörelerinin sevilen sesleri Taha İmre, Devran, Havva Nur, Cevdet Yılmaz ve Orhan Artan sahne aldı..

Gecenin finali ise genç sanatçı İlyas Yalçıntaş ile yapıldı. İncir, Gel Be Gökyüzüm, İçimdeki Duman gibi eserleriyle bilinen ünlü sanatçı Çayırova’lı hayranlarıyla buluştu.. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYIROVA'YI FENA SALLADI

Çayırovalıların festivale ilgisi ve sanatçıların müzik perfoırmanslarından dolayı çok mutlu olan Başkan Çiftçi "Festivalimizde bir türkü de benden" diye sahneye çıkarak sazı eline aldı ve "Gurbet elde bir hal geldi başıma, ağlma gözlerim mevlam kerimdir" tüğrksünü çalıp söyledi. Başkan Çiftçi'nin bu harketi ve türküsü Çayırobvalılaradn büyük bir beğeni ve alkış aldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.