BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ŞEHİT ANASININ İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Yaşam 05.10.2021 - 19:53, Güncelleme: 05.10.2021 - 19:53
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ŞEHİT ANASININ İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ulus Mahallesinde ikamet eden Jandarma Komando Er Soner Tomak, 2005 yılında vatani görevini yaptığı sırada Şırnak’ta şehit olmuştu ve Gebze Ulus Mahallesinde yaşayan Şehit Soner Tomak’ın annesi Selima Tomak, oğlunun isminin aynı mahallede yapılan yeni parka verilmesini istiyordu.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün güzel haberi "Aziz Şehidimiz Jandarma Komando Er Soner Tomak'ın adı Ulus Mahallesi 2117 Sokak'ta yer alan parkta yaşatılıyor. Bugün, aziz şehidimizin kıymetli validesi Selima Hanımefendi, bizlere teşekkür ziyaretinde bulundu. Kıymetli şehit annemize aslanlar gibi bir vatan evladı yetiştirdiği için asıl biz teşekkür ediyoruz. Bizim yaptıklarımız, şehidimizin ve sizlerin fedakarlığı yanında hiçbir şey ifade etmiyor. Var olun. Rabbim, sizlerden razı olsun." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ulus Mahallesinde ikamet eden Jandarma Komando Er Soner Tomak, 2005 yılında vatani görevini yaptığı sırada Şırnak’ta şehit olmuştu ve Gebze Ulus Mahallesinde yaşayan Şehit Soner Tomak’ın annesi Selima Tomak, oğlunun isminin aynı mahallede yapılan yeni parka verilmesini istiyordu..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bugün güzel haberi "Aziz Şehidimiz Jandarma Komando Er Soner Tomak'ın adı Ulus Mahallesi 2117 Sokak'ta yer alan parkta yaşatılıyor. Bugün, aziz şehidimizin kıymetli validesi Selima Hanımefendi, bizlere teşekkür ziyaretinde bulundu. Kıymetli şehit annemize aslanlar gibi bir vatan evladı yetiştirdiği için asıl biz teşekkür ediyoruz. Bizim yaptıklarımız, şehidimizin ve sizlerin fedakarlığı yanında hiçbir şey ifade etmiyor. Var olun. Rabbim, sizlerden razı olsun." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.