BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Gündem 09.11.2021 - 13:42, Güncelleme: 09.11.2021 - 13:48
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli gazeteciler Başkan Büyükgöz’e konuk oldu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e makamında konuk oldu. GEBZELİ GAZETECİLERİ KUTLADI Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen genel kurulda TGF Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Levent Altun’u onun nezdinde TGF yönetimine giren Gebzeli gazeteciler Ahmet Oğuz (Yüksek İstişare Kurulu), İsa Turhan (denetim kurulu yedek), Mesut Işık’ı (Yüksek İstişare Kurulu yedek) tebrik eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Asli görevi kamuoyunu doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla bilgilendirmek olan gazeteciliğin zor ve onurlu bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Büyükgöz; tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyerek her zaman yanlarında ve destekçileri olmayı sürdüreceklerini vurguladı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.   
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli gazeteciler Başkan Büyükgöz’e konuk oldu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e makamında konuk oldu.

GEBZELİ GAZETECİLERİ KUTLADI

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen genel kurulda TGF Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Levent Altun’u onun nezdinde TGF yönetimine giren Gebzeli gazeteciler Ahmet Oğuz (Yüksek İstişare Kurulu), İsa Turhan (denetim kurulu yedek), Mesut Işık’ı (Yüksek İstişare Kurulu yedek) tebrik eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Asli görevi kamuoyunu doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla bilgilendirmek olan gazeteciliğin zor ve onurlu bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Büyükgöz; tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyerek her zaman yanlarında ve destekçileri olmayı sürdüreceklerini vurguladı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.