BAŞKAN BÜYÜKAKIN'I ÇOK MUTLU EDEN ZİYARET

Yaşam 27.10.2021 - 03:00, Güncelleme: 27.10.2021 - 03:07
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'I ÇOK MUTLU EDEN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Derince'de yaşayan engelli genç Gülşah Yağmur Yazıcı, 2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini çizerek,"Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." sözleriyle Twitter adresinden paylaşımda bulununca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da sosyal medyadan kendisine ulaşan Gülşah'ı arayarak, "Ben Gülşah'a çok teşekkür ediyorum. Sağolsun, varolsun. Kendisini çok seviyorum. Gülşah sesini duydum kızım, ne güzel yapmışsın o resmimi benim. Sana çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Allah senden razı olsun, rabbim sana sağlık, sıhhat, afiyetler versin. Annene babana bağışlasın" diye cevap vermişti.. İşte o günden sonra Gülşah Yağmur Yazıcı çizdiği çok sayıda ünlü isimlerin rfesimleri ile haberlere konu olmuştu. Gülşah Yağmur Yazıcı dün annesi ile birlikte Kocaeli Büyükşehir eBelediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret gitti.. Başkan Büyükakın daha öncesinden tanıştığı ve yakından ilgilendiği Gülşah Yağmur Yazıcı'nın bu sürpriz ziyaretinden dolayı çok mutlu oldu ve "Gülşahcığım gelmiş" diyerek sıcak bir karşılamanın ardından onu kendi makam koltuğuna oturtarak bir süre sohbet etti..
KOCAELİ HABERİ

Derince'de yaşayan engelli genç Gülşah Yağmur Yazıcı, 2017 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini çizerek,"Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." sözleriyle Twitter adresinden paylaşımda bulununca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da sosyal medyadan kendisine ulaşan Gülşah'ı arayarak, "Ben Gülşah'a çok teşekkür ediyorum. Sağolsun, varolsun. Kendisini çok seviyorum. Gülşah sesini duydum kızım, ne güzel yapmışsın o resmimi benim. Sana çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Allah senden razı olsun, rabbim sana sağlık, sıhhat, afiyetler versin. Annene babana bağışlasın" diye cevap vermişti..

İşte o günden sonra Gülşah Yağmur Yazıcı çizdiği çok sayıda ünlü isimlerin rfesimleri ile haberlere konu olmuştu. Gülşah Yağmur Yazıcı dün annesi ile birlikte Kocaeli Büyükşehir eBelediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret gitti..

Başkan Büyükakın daha öncesinden tanıştığı ve yakından ilgilendiği Gülşah Yağmur Yazıcı'nın bu sürpriz ziyaretinden dolayı çok mutlu oldu ve "Gülşahcığım gelmiş" diyerek sıcak bir karşılamanın ardından onu kendi makam koltuğuna oturtarak bir süre sohbet etti..
Bir bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, ofis ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.