BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN KADINLARA ÖVGÜ

Güncel 09.10.2021 - 19:39, Güncelleme: 09.10.2021 - 19:49
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN KADINLARA ÖVGÜ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'nin İzmit'te düzenlediği KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali'ne katılan siyasilerden "Girişimci, çalışkan ve emekçi kadınların daima yanındayız ve onları destekliyoruz." mesajı geldi,, KOİDER Bazaar Alışveriş Festivaline katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın fuar alanını gezdikten sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında "Kadının olduğu her yere renk geliyor, huzur ve mutluluk geliyor. Kadın girişimcilerimizin yapacağı tüm çalışmalarda yanlarındayız. KOİDER BAZAAR projesini hayata geçiren herkesi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'nin İzmit'te düzenlediği KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali'ne katılan siyasilerden "Girişimci, çalışkan ve emekçi kadınların daima yanındayız ve onları destekliyoruz." mesajı geldi,,

KOİDER Bazaar Alışveriş Festivaline katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın fuar alanını gezdikten sonra yaptığı sosyal medya paylaşımında "Kadının olduğu her yere renk geliyor, huzur ve mutluluk geliyor. Kadın girişimcilerimizin yapacağı tüm çalışmalarda yanlarındayız. KOİDER BAZAAR projesini hayata geçiren herkesi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi..

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.