BACACILARIN ACI GÜNÜ

Yaşam 04.12.2021 - 07:35, Güncelleme: 04.12.2021 - 07:35
 

BACACILARIN ACI GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Aralarında Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden Osman Bacacı'nın da olduğu Bacacı ailesi geçtiğimiz gün aile büyükleri Mehmet Bacacı hocayı kaybetmişti. Babacı ailesi ikinci acıyı bu sabaha karşı yaşadılar.. Eşi Mehmet Bacacı'yı kaybetmiş olmanın acısına daha fazla dayanamayan Gülsüm Bacacı'da eşininden üç gün sonra bu sabaha karşı yaşama veda etti. Gülsüm Bacacı'nın cenazesi bugün Kandıra Çamkonak'tan ikindi namazını müteakiben defin edilecektir.. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli Bacacı ailesine başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Aralarında Gebze'nin tanınan ve sevilen isimlerinden Osman Bacacı'nın da olduğu Bacacı ailesi geçtiğimiz gün aile büyükleri Mehmet Bacacı hocayı kaybetmişti. Babacı ailesi ikinci acıyı bu sabaha karşı yaşadılar..

Eşi Mehmet Bacacı'yı kaybetmiş olmanın acısına daha fazla dayanamayan Gülsüm Bacacı'da eşininden üç gün sonra bu sabaha karşı yaşama veda etti. Gülsüm Bacacı'nın cenazesi bugün Kandıra Çamkonak'tan ikindi namazını müteakiben defin edilecektir..

Merhumeye Allah'tan rahmet kederli Bacacı ailesine başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.