AŞKINI BÖYLE İLAN ETTİ

Magazin - Cemiyet 19.10.2021 - 10:43, Güncelleme: 19.10.2021 - 10:43
 

AŞKINI BÖYLE İLAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz aylarda eski eşi Ercan Mutlu'nun YouTube'daki klibinin altına yazdığı tehdit mesajlarıyla gündeme gelen şarkıcı Gülden Arslan, yeni bir aşka yelken açtı. Gönlünü yönetmen İzzet Başlak'a kaptıran Arslan, birlikteliğini "Her hissimi tazecik tuttun. Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum" sözleriyle duyurdu "HAYATIMA KATTIĞIN HER ANIYA MİNNETTARIM" Sevgilisinin doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı, birlikte çekildikleri fotoğrafı yayınladı. Gülden Arslan, duygularını şu sözlerle dile getirdi: İki sene geçmiş bu fotoğrafın üstünden. Oysa ki benim içimden daha iki saat bile geçmedi. Öyle de her hissimi tazecik tuttun. Bir kere de kalbimi kırmadın ya ne diyeyim gözlerim doluyor şunu yazarken. İnşallah ben de seni incitmemişimdir, sen kalbi pamuklara sarılacak insansın. Varlığına, hassasiyetine, hayatıma kattığın her ana ve her anıya çok minnettarım. Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum, 'Bitanecik ömrüm var keşke bitanecik daha olsaydı' dedim İzzet. İyi ki doğdun. Ünlü şarkıcını paylaşımına kayıtsız kalmayan Başlak ise, sevgilisine "İnsan herhangi bir şeyi en çok ne kadar sevebilirse o kadar seviyorum seni." sözleriyle karşılık verdi.
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Ercan Mutlu'nun YouTube'daki klibinin altına yazdığı tehdit mesajlarıyla gündeme gelen şarkıcı Gülden Arslan, yeni bir aşka yelken açtı. Gönlünü yönetmen İzzet Başlak'a kaptıran Arslan, birlikteliğini "Her hissimi tazecik tuttun. Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum" sözleriyle duyurdu

"HAYATIMA KATTIĞIN HER ANIYA MİNNETTARIM"

Sevgilisinin doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı, birlikte çekildikleri fotoğrafı yayınladı. Gülden Arslan, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

İki sene geçmiş bu fotoğrafın üstünden. Oysa ki benim içimden daha iki saat bile geçmedi. Öyle de her hissimi tazecik tuttun. Bir kere de kalbimi kırmadın ya ne diyeyim gözlerim doluyor şunu yazarken. İnşallah ben de seni incitmemişimdir, sen kalbi pamuklara sarılacak insansın. Varlığına, hassasiyetine, hayatıma kattığın her ana ve her anıya çok minnettarım. Kısacık yaşama nasıl sığdırayım bu güzel sevgiyi bilmiyorum, 'Bitanecik ömrüm var keşke bitanecik daha olsaydı' dedim İzzet. İyi ki doğdun.

Ünlü şarkıcını paylaşımına kayıtsız kalmayan Başlak ise, sevgilisine "İnsan herhangi bir şeyi en çok ne kadar sevebilirse o kadar seviyorum seni." sözleriyle karşılık verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.