ARANAN ŞAHIS GEBZE'DE YAKAYI ELE VERDİ

Asayiş 09.03.2023 - 17:42, Güncelleme: 09.03.2023 - 17:47
 

ARANAN ŞAHIS GEBZE'DE YAKAYI ELE VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon sonucunda, “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında (7) yıl (9) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs saklandığı adreste yakalandı İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yazılı açıklaması: ''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında (7) yıl (9) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) bir şahıs saklandığı adreste Gebze İlçe J.K.lığı ve JASAT ekiplerince yapılan müşterek operasyonda yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak, Kocaeli (Kandıra) T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon sonucunda, “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında (7) yıl (9) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs saklandığı adreste yakalandı

İşte Kocaeli Valiliği'nin konuya dair yazılı açıklaması:

''Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, “Kasten Yaralama” suçundan aranan ve hakkında (7) yıl (9) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) bir şahıs saklandığı adreste Gebze İlçe J.K.lığı ve JASAT ekiplerince yapılan müşterek operasyonda yakalanmış olup, adli işlemlerin tamamlanmasına müteakip tutuklanarak, Kocaeli (Kandıra) T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Suç ve suçlu ile mücadelemiz aralıksız ve kararlılıkla devam ediyor.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.