AKŞENER'DEN SERT SÖZLER

Dünya 01.12.2021 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 10:48
 

AKŞENER'DEN SERT SÖZLER

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener, ekonomiye ilişkin görüşlerini aktarırken, "Ekonomimizin Sayın Erdoğan ile imtihanı geçtiğimiz hafta da devam etti. Bu arkadaş utanmadan sıkılmadan faiz sebep, enflasyon neticedir demeye devam ediyor. O cahilce konuştukça dolar zıplıyor, enflasyon artıyor; olan milletimize oluyor" dedi. Akşener, "Bu tezi savunan ciddi bir bilimsel makale yoktur. Bu tezin yanlış olduğunu anlatan makale yok. Bilimsel olarak incelemeye bile gerek duymamışlar. Bu cahillik koca bir ülkeyi bu teze mahkum etmeye devam ediyor" diye konuştu. "Parası değer kaybederken zenginleşen hiçbir ülke yoktur" diyen İYİ Parti lideri, "Bunlar saçmalamaya devam ediyor. Paranın itibarı milletin itibarı demiştin. Nereden nereye... Bugün memleketi düşürdüğün duruma bak. Bugün gönderdeki bayrağımıza el uzattınız, milli marşımıza el uzattınız, itibarımızı lekelediniz, bağımsızlığımızı tehlikeye atıyorsunuz. Bu sorumsuzluğun neticesinde teslim olmayız dediğin o güçler çiftçilerimizin arsalarını ucuza kapatıyor. Artık yeter, Türkiye sömürge valisiyle yönetilemez. Bu millet, bu iş bilmezliğe daha fazla mahkum edilemez. Türk milleti kimsenin ırgatı değil" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener, ekonomiye ilişkin görüşlerini aktarırken, "Ekonomimizin Sayın Erdoğan ile imtihanı geçtiğimiz hafta da devam etti. Bu arkadaş utanmadan sıkılmadan faiz sebep, enflasyon neticedir demeye devam ediyor. O cahilce konuştukça dolar zıplıyor, enflasyon artıyor; olan milletimize oluyor" dedi. Akşener, "Bu tezi savunan ciddi bir bilimsel makale yoktur. Bu tezin yanlış olduğunu anlatan makale yok. Bilimsel olarak incelemeye bile gerek duymamışlar. Bu cahillik koca bir ülkeyi bu teze mahkum etmeye devam ediyor" diye konuştu.

"Parası değer kaybederken zenginleşen hiçbir ülke yoktur" diyen İYİ Parti lideri, "Bunlar saçmalamaya devam ediyor. Paranın itibarı milletin itibarı demiştin. Nereden nereye... Bugün memleketi düşürdüğün duruma bak. Bugün gönderdeki bayrağımıza el uzattınız, milli marşımıza el uzattınız, itibarımızı lekelediniz, bağımsızlığımızı tehlikeye atıyorsunuz. Bu sorumsuzluğun neticesinde teslim olmayız dediğin o güçler çiftçilerimizin arsalarını ucuza kapatıyor. Artık yeter, Türkiye sömürge valisiyle yönetilemez. Bu millet, bu iş bilmezliğe daha fazla mahkum edilemez. Türk milleti kimsenin ırgatı değil" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.