AK PARTİDEN ŞEVKİ DEMİRCİ'YE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Siyaset 01.12.2021 - 06:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 06:05
 

AK PARTİDEN ŞEVKİ DEMİRCİ'YE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Partili büyüklere gıyaplarında hakaret ettiği gerekçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'ye Ak Partililerden ziyaretler devam ediyor. Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık'ın diyalogunu hiç koparmadığı ve geçtiğimiz aylarda Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in ziyaret ettiği Şevki Demirci'yi dün de Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar iş yerinde ziyaret etti.. Şevki Demirci çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Geçmiş dönem Milletvekilimiz Sn.Eyüp Ayar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çay içip keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayaklarına sağlık." ifadeleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Partili büyüklere gıyaplarında hakaret ettiği gerekçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'ye Ak Partililerden ziyaretler devam ediyor. Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık'ın diyalogunu hiç koparmadığı ve geçtiğimiz aylarda Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'in ziyaret ettiği Şevki Demirci'yi dün de Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar iş yerinde ziyaret etti..

Şevki Demirci çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Geçmiş dönem Milletvekilimiz Sn.Eyüp Ayar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çay içip keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayaklarına sağlık." ifadeleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.