AK PARTİ GEBZE'NİN KANKALARI 'GEBZE' İÇİN BİRBİRLERİNİ KIRMADILAR

Siyaset 25.09.2021 - 09:57, Güncelleme: 25.09.2021 - 09:57
 

AK PARTİ GEBZE'NİN KANKALARI 'GEBZE' İÇİN BİRBİRLERİNİ KIRMADILAR

KOCAELİ HABERİ
Mehmet Ali Okur ve Yılmaz Bayram'ın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı dönemlerinde uzun yıllar birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcıları olarak görev yapan ve sıkı dostluklarından dolayı "Ak Parti Gebze'nin kankaları" olarak da bilinen Mikdat Aydın ile Yalçın Coştur birbirlerini kırmadan dostluklarını sürdürmeye devam ediyorlar GTO Yönetim Kurulu üyesi Mikdat Aydın şimdi aynı zamanda Gebzespor Başkan yardımcısı ve Gebzespor'a maddi destek için kapısını çaldığı arkadaşı Coştur Turizim inşaat sahibi Yalçın Coştur'un maçlarda tribünde yerini alması için  sezonluk "Gold Kart" sattı.. Ak Parti Gebze'nin kankaları Mikdat Aydın ve Yalçın Coştur şimdi maçlarda yanyana oturarak Gebzespor'a destek verecek ve Gebzespor kulübü bu "Gold Kart" satışı içinde sosyal medyadan "Coştur Turizim inşaat sahibi Yalçın Coştur Gold kart alarak Gebzespora vermiş olduğu desteklerden dolayı kulübümüz adına çok teşekkür ediyoruz" mesajı yayınladı..
KOCAELİ HABERİ

Mehmet Ali Okur ve Yılmaz Bayram'ın Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı dönemlerinde uzun yıllar birlikte Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcıları olarak görev yapan ve sıkı dostluklarından dolayı "Ak Parti Gebze'nin kankaları" olarak da bilinen Mikdat Aydın ile Yalçın Coştur birbirlerini kırmadan dostluklarını sürdürmeye devam ediyorlar

GTO Yönetim Kurulu üyesi Mikdat Aydın şimdi aynı zamanda Gebzespor Başkan yardımcısı ve Gebzespor'a maddi destek için kapısını çaldığı arkadaşı Coştur Turizim inşaat sahibi Yalçın Coştur'un maçlarda tribünde yerini alması için  sezonluk "Gold Kart" sattı..

Ak Parti Gebze'nin kankaları Mikdat Aydın ve Yalçın Coştur şimdi maçlarda yanyana oturarak Gebzespor'a destek verecek ve Gebzespor kulübü bu "Gold Kart" satışı içinde sosyal medyadan "Coştur Turizim inşaat sahibi Yalçın Coştur Gold kart alarak Gebzespora vermiş olduğu desteklerden dolayı kulübümüz adına çok teşekkür ediyoruz" mesajı yayınladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.