AK PARTİ GEBZELİLER BURDAN ORAYA MAÇA GİTTİLER

Spor 17.10.2021 - 05:50, Güncelleme: 17.10.2021 - 06:24
 

AK PARTİ GEBZELİLER BURDAN ORAYA MAÇA GİTTİLER

KOCAELİ HABER
Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba, Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcıları Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç ile Ak Parti Darıca Belediye Meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu bugün Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe derbi maçını izlemek için hep birlikte Trabzon'a gittiler.. Ak Parti Gebze eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu bu gidiş için koyu fenerbahçeli Hasan Soba ile Ahmet Hakan Hocaoğlu'nun mutlu ve fanatik Trabzonsporlu Selim Malkoç ile Emrullah Bilgin'in ise mutsuz olarak döneceklerini iddia ederken, durumu idare etmek isteyen Trabzonlu Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise "bu maç beraber biter" dedi.. Öte yandan Ak Parti Gebze'nin bu dört kafadar arkadaşının maçtan sonra Trabzon'dan Rize'ye geçerek Ayder yaylasına çıkacakları öğrenildi..
KOCAELİ HABER

Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba, Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcıları Emrullah Bilgin ve Selim Malkoç ile Ak Parti Darıca Belediye Meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu bugün Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe derbi maçını izlemek için hep birlikte Trabzon'a gittiler..

Ak Parti Gebze eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu bu gidiş için koyu fenerbahçeli Hasan Soba ile Ahmet Hakan Hocaoğlu'nun mutlu ve fanatik Trabzonsporlu Selim Malkoç ile Emrullah Bilgin'in ise mutsuz olarak döneceklerini iddia ederken, durumu idare etmek isteyen Trabzonlu Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise "bu maç beraber biter" dedi..

Öte yandan Ak Parti Gebze'nin bu dört kafadar arkadaşının maçtan sonra Trabzon'dan Rize'ye geçerek Ayder yaylasına çıkacakları öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.