AK PARTİ GEBZE'DE 'FECRİ ELMAS'IN NÖBETİ' ARTIK ONDA

Siyaset 27.10.2021 - 00:27, Güncelleme: 27.10.2021 - 00:31
 

AK PARTİ GEBZE'DE 'FECRİ ELMAS'IN NÖBETİ' ARTIK ONDA

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Pelitli Mahalle Başkanlığı’na atama gerçekleştirdi. AK Parti’nin emektar isimlerinden Fecri Elmas, yakın bir zamanda vefat etmiş ve sevenlerini büyük üzüntüye boğmuştu. AK Parti Pelitli’ye Savaş Kılıç atandı!  Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden emekli olduktan sonra siyaset atılan ve yakalndığı amansız hastalık sonucu yaşam veda eden Fecri Elmas’ın vefatı nedeniyle boşalan Mahalle Başkanlığı görevine, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bu akşam atama gerçekleştirdi. Partinin emektar isimlerinden Savaş Kılıç, bugün yetki belgesini İlçe Başkanı Recep Kaya’dan aldı. Recep Kaya, Kılıç’a yeni görevini devrederekn merhum Fecri Elmas'ı rahmetle andıktan sonra bu dav nöbetinin davaya ve kendisine  hayırlı olmasını dileyerek, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Pelitli Mahalle Başkanlığı’na atama gerçekleştirdi. AK Parti’nin emektar isimlerinden Fecri Elmas, yakın bir zamanda vefat etmiş ve sevenlerini büyük üzüntüye boğmuştu. AK Parti Pelitli’ye Savaş Kılıç atandı! 

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden emekli olduktan sonra siyaset atılan ve yakalndığı amansız hastalık sonucu yaşam veda eden Fecri Elmas’ın vefatı nedeniyle boşalan Mahalle Başkanlığı görevine, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, bu akşam atama gerçekleştirdi. Partinin emektar isimlerinden Savaş Kılıç, bugün yetki belgesini İlçe Başkanı Recep Kaya’dan aldı.

Recep Kaya, Kılıç’a yeni görevini devrederekn merhum Fecri Elmas'ı rahmetle andıktan sonra bu dav nöbetinin davaya ve kendisine  hayırlı olmasını dileyerek, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.