AK PARTİ DİLOVASI'NDA GÜLAY ARTUT'TAN EMRE SARICA'YA DESTEK

Siyaset 13.10.2021 - 18:55, Güncelleme: 13.10.2021 - 18:55
 

AK PARTİ DİLOVASI'NDA GÜLAY ARTUT'TAN EMRE SARICA'YA DESTEK

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı, ve AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Emre Sarıca, yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ettiğini açıkladı.. Emre Sarıca'nın ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa haberi Ak Parti Kocaeli ve Dilovası işlçe teşkilatında şok etkisi oluştururken, Sarıca'nın istifa açıklamasında "Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikamette ve partimizin emrinde olmaya devam edeceğim." ifadesiyle parti saflarında kalmaya devam edeceğini açıklaması istifa gerekçesinin parti yönetim kademesindeki bazı kişiler ile alakalı olduğu yönünde yankı buldu.. Emre Sarıca İlçe İcra kurulunda Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe  Başkan yardımcısı olarak görev yaparken, kendisinden önceki İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık'da Mali ve İdari İşlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak yer alıyordu.. Öte yandan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın ilçe yöneticisi Emre Sarıca'nın istifa açıklamasına sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı. GÜLAY ARTUT'TAN EMRE SARICA'YA DESTEK Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Emre Sarıca'nın istifası üzerine 2020 yılında AK-GENÇ üye katılım programında birlikte çektirmiş oldukları fotoğraf karesini sosyal medya sayfasından "Partimizde Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan, her zaman yanımızda bulunan, aynı dava için uzun süre birlikte mücadele ettiğimiz emektar kardeşim Emre Sarıca, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etmiştir. Değerli dava kardeşime bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı, ve AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Emre Sarıca, yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ettiğini açıkladı..

Emre Sarıca'nın ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa haberi Ak Parti Kocaeli ve Dilovası işlçe teşkilatında şok etkisi oluştururken, Sarıca'nın istifa açıklamasında "Bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikamette ve partimizin emrinde olmaya devam edeceğim." ifadesiyle parti saflarında kalmaya devam edeceğini açıklaması istifa gerekçesinin parti yönetim kademesindeki bazı kişiler ile alakalı olduğu yönünde yankı buldu..

Emre Sarıca İlçe İcra kurulunda Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe  Başkan yardımcısı olarak görev yaparken, kendisinden önceki İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık'da Mali ve İdari İşlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı olarak yer alıyordu..

Öte yandan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın ilçe yöneticisi Emre Sarıca'nın istifa açıklamasına sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

GÜLAY ARTUT'TAN EMRE SARICA'YA DESTEK

Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Emre Sarıca'nın istifası üzerine 2020 yılında AK-GENÇ üye katılım programında birlikte çektirmiş oldukları fotoğraf karesini sosyal medya sayfasından "Partimizde Gençlik Kolları Başkanlığı ve İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan, her zaman yanımızda bulunan, aynı dava için uzun süre birlikte mücadele ettiğimiz emektar kardeşim Emre Sarıca, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etmiştir. Değerli dava kardeşime bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun." mesajı ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.