AİLESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Magazin - Cemiyet 08.10.2021 - 07:18, Güncelleme: 08.10.2021 - 07:22
 

AİLESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

kocaelihaberi
Babasının vasiliğinden kurtulan Britney Spears son paylaşımında ailesine tepki gösterdi; "Size önerim arkadaşınızı oradan kurtarmanızdır!" Babasının vasilikten çıkarılması için verdiği hukuk mücadelesini kazanan Britney Spears, son paylaşımında ailesine tepki gösterdi. Spears, Instagram paylaşımında su altında uyuyor gibi görünen bir kadının üzerinde başka bir kadının yüzdüğü bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Eğer dört ay boyunca çok küçük bir evde kalmak zorunda olan, telefonu, arabası, özel hayatı için bir kapısı olmayan; haftanın her günü günde 10 saat çalışmak zorunda olan ve her hafta tonlarca kan veren bir arkadaşınız varsa, size önerim arkadaşınızı oradan kurtarmanızdır! Eğer benim ailem gibi ‘Üzgünüm vasilik içindesin’ diyorsanız muhtemelen sizinle uğraşmak için ondan farklı olduğunuzu düşünüyorsunuzdur” Spears, yazın mahkemede verdiği ifadede rızası dışında akıl hastanesine yatırıldığını, ilaçlarının değiştirildiğini söylemişti. Britney Spears’ın annesi ve kız kardeşi babasının vasilikten çıkarılması mücadelesini desteklerken, erkek kardeşi babanın yanında yer almıştı.
kocaelihaberi

Babasının vasiliğinden kurtulan Britney Spears son paylaşımında ailesine tepki gösterdi; "Size önerim arkadaşınızı oradan kurtarmanızdır!"

Babasının vasilikten çıkarılması için verdiği hukuk mücadelesini kazanan Britney Spears, son paylaşımında ailesine tepki gösterdi. Spears, Instagram paylaşımında su altında uyuyor gibi görünen bir kadının üzerinde başka bir kadının yüzdüğü bir fotoğraf paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Eğer dört ay boyunca çok küçük bir evde kalmak zorunda olan, telefonu, arabası, özel hayatı için bir kapısı olmayan; haftanın her günü günde 10 saat çalışmak zorunda olan ve her hafta tonlarca kan veren bir arkadaşınız varsa, size önerim arkadaşınızı oradan kurtarmanızdır! Eğer benim ailem gibi ‘Üzgünüm vasilik içindesin’ diyorsanız muhtemelen sizinle uğraşmak için ondan farklı olduğunuzu düşünüyorsunuzdur”

Spears, yazın mahkemede verdiği ifadede rızası dışında akıl hastanesine yatırıldığını, ilaçlarının değiştirildiğini söylemişti. Britney Spears’ın annesi ve kız kardeşi babasının vasilikten çıkarılması mücadelesini desteklerken, erkek kardeşi babanın yanında yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.