ACI HABER! ŞEHİDİMİZ VAR

Yaşam 10.10.2021 - 21:33, Güncelleme: 10.10.2021 - 21:33
 

ACI HABER! ŞEHİDİMİZ VAR

Kocaelihaberi
Polis Memuru Cihat Şahin Şehit Oldu Suriye’nin Azez kentinde bugün saat 17.30 sıralarında özel harekat konvoyuna gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Polis Memuru Cihat Şahin, şehit oldu. Gerçekleştirilen saldırıda 3 polisimiz de yaralandı. Suriye’nin Azez kentinde içerisinde güvenlik güçlerimizin olduğu araca terör örgütü mensupları tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi. Saldırının ardından olay yerine askerlerimiz ve polislerimiz sevk edildi. Yaralı güvenlik güçlerimize ilk müdehaleyi bölgedeki askerlerimiz ve polislerimiz yaptı. Gerçekleştirilken saldırı nedeniyle araçta bulunan Elazığlı evli ve iki çocuk babası Polis Memuru Cihat Şahin şehit oldu.  
Kocaelihaberi

Polis Memuru Cihat Şahin Şehit Oldu Suriye’nin Azez kentinde bugün saat 17.30 sıralarında özel harekat konvoyuna gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Polis Memuru Cihat Şahin, şehit oldu. Gerçekleştirilen saldırıda 3 polisimiz de yaralandı.

Suriye’nin Azez kentinde içerisinde güvenlik güçlerimizin olduğu araca terör örgütü mensupları tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi. Saldırının ardından olay yerine askerlerimiz ve polislerimiz sevk edildi. Yaralı güvenlik güçlerimize ilk müdehaleyi bölgedeki askerlerimiz ve polislerimiz yaptı. Gerçekleştirilken saldırı nedeniyle araçta bulunan Elazığlı evli ve iki çocuk babası Polis Memuru Cihat Şahin şehit oldu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.