81 YAŞINDAKİ VESİLE NİNE TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

Yaşam 05.12.2021 - 10:42, Güncelleme: 05.12.2021 - 10:42
 

81 YAŞINDAKİ VESİLE NİNE TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

kocaelihaberi
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde oturan 81 yaşındaki Vesile Akın, 40 yıl önce yardım etmek için eşiyle birlikte oğlunun lastik tamirhanesinde çalışmaya başladı. Eşi Hüseyin Akın'ı 3,5 yıl önce kaybeden Vesile nine, hem bu acısına hem de ilerlemiş yaşına rağmen yine de oğlunu yalnız bırakmayıp çalışmayı sürdürüyor.  Vesile nineye lastik tamiri için giden Ömer Tekeş o anları twitter sayfasından "Kızılörenli Lastikçi Vesile ninemiz 81 yaşında. Sandıklı da işyerini çalıştırmaya devam ediyor.İşini layıkıyla yapıyor enerjisi, muhabbeti de muazzam." sözleri ile paylaşırken Afyon Valisi Gökmen Çiçek'de bu paylaşımı beğenerek takipçilerinin de beğenisine sundu..
kocaelihaberi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde oturan 81 yaşındaki Vesile Akın, 40 yıl önce yardım etmek için eşiyle birlikte oğlunun lastik tamirhanesinde çalışmaya başladı. Eşi Hüseyin Akın'ı 3,5 yıl önce kaybeden Vesile nine, hem bu acısına hem de ilerlemiş yaşına rağmen yine de oğlunu yalnız bırakmayıp çalışmayı sürdürüyor. 

Vesile nineye lastik tamiri için giden Ömer Tekeş o anları twitter sayfasından "Kızılörenli Lastikçi Vesile ninemiz 81 yaşında. Sandıklı da işyerini çalıştırmaya devam ediyor.İşini layıkıyla yapıyor enerjisi, muhabbeti de muazzam." sözleri ile paylaşırken Afyon Valisi Gökmen Çiçek'de bu paylaşımı beğenerek takipçilerinin de beğenisine sundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.